Ashbury 15/16 са в България

POSTED by: on 15/12/15

Новите модели пристингаха буквално преди ден. Сега е момента да ъпгрейднете с нов чифт Ashbury. Трите различни, рамки са възможно най-доброто, което можете да си вземете в България на изключително разумна цена. Всички маски идват с допълнителна бонус плака за мъгла, като имат и антиалергичен мек дунапрен за максимален комфорт и прилягане към лицето.

W_TIEDYE

WARLOCK TIEDYE

Модела Warlock идва в 10 различни разцветки, включително модели дизайннати от Joe Sexton, Danimals, Nick Dirks, Jed Anderson и колаборации с Videograss и Holden. Цените са от 149 лв. до 179 лв.

K_JED_ANDERSON

KALEIDOSCOPE – JED ANDERSON (DUNK)

Kaleidoscope e оригиналната рамка, с която Ashbury стартираха преди 8 години. Може би това е една от най-удобните маски, които можете да намерите и да притежавате. С цени от 179 лв. до 219 лв. за про моделите на Jed Anderson (тази от снимката), Chris Greniere и Louif Paradis.

BULLET_WHITE-1024x682

BULLET WHITE

Сферичната рамка Bullet  няма еквивалент в България, със специалната си система за проветряване и покритието против запотяване тази маска никога няма да предаде и запоти дори и в най-влажните условия в планината. Цените започват от 249 лв. до 289 лв.

Разгледайте моделите тук и за повече информация пишете на skate@ashbury.bg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 − 12 =