Ashbury at Hot Dawgz & Hand Rails

POSTED by: on 26/09/14

ashbury-4
Утре на 27.09 ( Събота ) ще се проведе най-голямото rail състезание преди началото на зимния сезон. В Bear Mountian ще се съберат 40 от най-добрите рейл карачи в света. Сред тях са 8 човека от отбора на Ashbury и отделно шестима ще представят Stinky Socks. Живото предаване започва в 1 часа през ноща и ще можете да го гледате тук на ashbury.bg. Със следващите снимки ще ви представя накратко, карачите на Ashbury там.
Jesse Paul е изключително креативен карач и аз лично нямам търпение да видя какво ще ни покаже на откачения сет ъп в Bear. Повече от Jesse можеш да видиш тук.

ashbury5

Justin Fronius е от Minnesota, и определно трябва да следите какво ще направи утре. Миналата година благодарение на  частта му от The last Once на Videograss беше обявен за Rookie of The Year според Transworld Mag. ashbury6

Justin Mulford , Bear Mountain локал той е част от Gremlinz крю-то, оределено ще видите стила му утре.ashbury-3

Jeremy Estroga също Bear Mountain локал, ако случайно сте попадали на Sunday In The Park епизодите, занете за какво става на въпрос. За останалите гледайте утре. А какво се случва в часовете преди събитието следи този блог пост.

ashbury-8

ashbury7

ashbury2

ashbury1

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

11 + 11 =