Joe Sexton, Benny Urban и JP Walker в България

POSTED by: on 24/03/15

IMG_2603JP Walker, Joe Sexton, Benny Urban и Justin Meyer в България. Дори и 10 дни след тази снимка все още не мога да повярвам, че това се случи и те прекараха известно време пътувайки с Ninja Squad в България. Всичко започна преди малко повече от месец по време на пътуването ни с Димо до Denver и SIA, като в крайна сметка всичко завърши в България.  image1Отне ни много време и усилия да органзираме всичко с Justin Mayer от Videograss, за да сме сигурни, че пътуването ще е запомнящо се. IMG_2605Когато идваш от Австрия и си правил това, не е трудно да го направиш и в БГ. IMG_2615След тура в гетото на София и турския ресторант до Пазарджик, стигнахме до Чепеларе. Обиколихме града за да се подготвим за следващия ден.IMG_2617Така и не стигнахме до Чепеларе на следващия ден, но Смолян изглеждаше супер добре! IMG_2621JP Walker и Joe Sexton обсъждат една от възможните линии докато Мишо и Justin трупат кадри. IMG_2628Joe Sexton готов за първия си парапет в България. IMG_2638Jое Sexton се постара да изцапа тази 1817 блуза доста добре преди да си стъпи трика.  IMG_2643JP Walker и Мишо обсъждат кадъра.IMG_2654JP Walker и Benny Urban изстрелват Joe Sexton.

 

Hard day filming with @joesexton1817 @therealjp @b_urbs @videograss #stinkyfamily #ninjasquad

A photo posted by nobody (@bratboydimo) on

Така изглеждаше през Instagram-a на Димо.

 

Точно след като битката приключи.

 

@therealjp and @joesexton1817 moth er fuck

A photo posted by Justin Meyer (@_videograss_) on

!!! IMG_2656Първия ден за буса беше супер, за следващите обаче не може да се каже същото. IMG_2669Ачката и Новаков срещнаха JP Walker и Benny Urban на билярд в хотел Перелик в Пампорово. IMG_2671Димо и Алек се бореха с Justin Meyer и Joe Sexton. IMG_2677#friendship, както винаги е България двама работят останлите ги гледат.  IMG_2688Или снимат. IMG_2693Joe Sexton и Мишо aka meshoot проверяват still shot-a. IMG_2696Мишо Новаков не пропусна да ни заведе в second hand магазин. Justin Meyer човека зад Videograss си отнесе едно яке. IMG_2686Мишо Новаков, Joe Sexton и Benny Urban чакат JP Walker да подготви спота си, за който клип ще трябва да изчакате филма на ThirtyTwo през Октомври месец.IMG_2722Sexton е щаслив след един от клиповете си в Смолянското училище. Докато Justin Meyer и Димо проверяват другия ъгъл.

 

  Bulgarian streets @b_urbs @m1shaux @therealjp #2032   A photo posted by VIDEOGRASS (@videograss) on

Bosses! IMG_2737Justin Mayer работи здраво. IMG_2740Benny Urban и той.

 

Баницата на раздора. IMG_2742В Смолян снега се топоше прекалено бързо. IMG_2749На следващия ден JP Walker се появи по националната телевизия, правейки интервщ директно от Пампорово.

 

Определено се иЗкефи на това!

 

@therealjp ready for take off in front of this party crowd! #2032 #bulgaria @thirtytwo

A photo posted by Benny Urban (@b_urbs) on

След лайв студиото на БНТ всички се пренесоха в Чепеларе.

 

These homies were hyped on us snowboarding yesterday! Thank you #bulgaria #2032 @thirtytwo A photo posted by Benny Urban (@b_urbs) on

Benny с феновете си.

 

Thanks @bratboydimo @m1shaux @rist0 for the Bulgarian adventure #buzludzha

A photo posted by Justin Meyer (@_videograss_) on

 

Следващия ден беше предвиден за Блузлуджа.

Once you got to Bulgaria, there is no turning back! Squad photo с Justin, Joe, Benny, Мишо, JP и Димо.

 

@therealjp Marx the spot with a Proletarian plant in #bulgaria. #buzludzha #thunderdome #2032

A photo posted by Justin Meyer (@_videograss_) on

JP marks the spot @ the spaceship!

 

Bulgaria!! Thanks for all the hospitality and good times @ninjasquad || @videograss A photo posted by Joe Sexton (@joesexton1817) on

 Joe Sexton също си маркира мястото, клик върху снимката…

Както и на няколкото дни прекарани в София. IMG_2780Всичко беше на път да завърши в Скара Бар с вечеря за рожденните ни дни, моя и на Чоко. IMG_2785Това не се случи оказа се, че вечерта тепърва започва. Backyard, Брухо взема автограф от JP.image11 JP Walker се искефи супер много на всичкo, което му се случи в Българи и реши да си остави част от signature JP екипировката за следващия сезон. Някои от вас ще могат да спечелят част от нея на премиерата “2032” филма на ThirtyTwo през Откомври месец в София. IMG_2788 Някъде в малките часове на вечерта.

Вечерта завърши в 6:30 сутринта на летището, от където Joe Sexton и Benny Urban отлетяха за Мюнхен. От там и двамата замианват за Trollhaugen за демото на Ashbury тази Събота.IMG_2797JP Walker отлетя по-късно за Salt Lake City, след месец всички се връщат отново в Европа за да довършат снимките по новото видео на Thirty Two “2032”. Ако искате да си припомните някой от видео частите на всеки просто кликнете върху името му – Joe Sexton, JP Walker, Benny Urban а за Justin Meyer можете да прочетете това интервю.

One thought on “Joe Sexton, Benny Urban и JP Walker в България

  1. tpmo

    „изкефи“, а не „искефи“. също така ще е яко ако им напишете имената на кирилица. мерси.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 − 4 =