#ninjaweekend парти и премиера на “The Last Ones” от Videograss в София

POSTED by: on 11/11/13

След като се оказа, че световната премиера на филма беше в Габрово по време на #ninjaweekend партито един ден по-рано от тази в Токио и Salt Lake City дойде времето всички в София да гледаме най-очаквания сноуборд филм за тази година – The Last Ones . Със супер силни части от Chris Bradshaw, Joe Sexton,Nick Dirks, Scott Stevens и всички останали от крю-то на Videograss. RSVP във Facebook събитието тук.

Sofia- Monster
Премиерата ще е в малката зала на club *MIXTAPE 5* на 22.11.13 точно в 22:30. След това ще има няколко силни живи изпълнение от Air Guitar България, които ще подгреят за партито с Jana & Bumbo Klaat. И най-важното благодарение на Ninja Squad, Stinky, Ashbury, HOWL, Airblaster и клуб MIXTPE входа е безплатен, така че ударете им по едно рамо в желанието им да ви покажат най-доброто от сноуборда за тази година като следите какво се случва и шервате инфото от този пост.
VG_TheLastOnes_tourposter
А това е постера на филма, който Danny Larsen илюстрира. На самата премиера ще можете да си купите ексклузивно DVD с филма! За да загреете гледайте откриващта част на Joe Sexton …..

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

three + one =