Една седмица в Trollhaugen

POSTED by: on 13/02/16

IMG_6353След седмицата в Yawgoon Valley през, която станахме часто от снимането на Yawgoons 16, заедно с Marcus Rand летяхме до Minneapolis, Minesotta. Yawgoons 16 IMG_6358The Impaler house, Murphy ни пусна лийкове от клиповете за новия им филм. За по-малко от месец са събрали достатъчно кадри за два филма.
Това са част от клиповете, Mike Liddle и неговата Stairsmaster част.
И часта на Aidan Flanagan.

IMG_6360Austin Young. IMG_6359Marcus Rand стреля по AY. IMG_6362Няколко часа по-късно бяхме в Mouse Mansion – Dresser, Wisconsin с Kyle Kennedy, Logan и Tony Wagner.


Ние бяхме първите пристигнали в Trollhaugen. IMG_6366Marcus, Димо, Austin и Jeffy Garbrick в работилницата. Jeffy вече беше прекарал две седмици работейки по новите уреди. IMG_6396Tanner, Jeffy, Austin и Marcus в бара на Troll. IMG_6444Mouse Mansion ставаше все по-пълно, след като Bob Abrams, Jake Schaible, Jared Mcdaniel пристигнаха от Big Bear и Oliver Dixon се качи от St. Paul. IMG_6405AY IMG_6406“Stinky family annual gathering” – част от крю-то ни в Troll, от ляво на дясно- Bob Abrams, Jeffy Gabrick, Marcus Rand, Димо, Jake Schaible, Austin Young, Jared Mcdaniel, Joe Peterson и Ристо.

Trollhaugen се погрижиха да имаме пасове до края на сезона, “случайно” ако решим да се върнем Март месец. IMG_6432 Bob Abrams и Jeffy Gabrick. Межувременно се случваше това, а Димо снимаше с Jesse Paul: Marcus снима не повече от ден и половина за това видео.IMG_6446Баница и ракия в mouse mansion. Taner е основния филмър на Troll и работи по Human On Board епизодите. Human on board с всички, които искаш да видиш.IMG_6382Това изглеждаше абсолютно нормално докато пикапа на Austin не стъпи върху замръзналото езеро.  IMG_6383Ice fishing в Минесота.IMG_6388И така от 7 сутринта до обяд. IMG_6387Димо и Krister Ralles успяха да извадят доста риби от под леда.IMG_6409Сувенир. IMG_6393Jake Schaible по време на wings Thursday special. IMG_6398След няколкото часа каране в Troll, отидохме да подготвим спот за Austin и Bob като Bob се възползва да си довърши крилата. Ако случайно някой ден стигнете до Troll, крилцата са задължителни! IMG_63977 човека – три часа, очаквайте новото видео на Celtec. IMG_6443Bob и Jared. IMG_6390Mouse Mansion – Marcus Rand и евтино уиски от Wisconsin.  IMG_6449Къщата ставаше все по-пълна. IMG_6415От снимката не се разбира но на сутринта в хола се събудихме 12 човека. IMG_6469Колата на Jeffy точно преди да тръгнем за нов спот на границата на Wisconsin и Minesotta. IMG_6466Минути след като Jared стъпи трик на спот, който всички в Минесота са искали да направят но никой не го беше правил досега. Jared снима за видеото на Pay The Rent крют-о.IMG_6460Втория спот за деня беше за Austin Young. IMG_6455И неговия приятел Fred the mouse.


….

На следващия ден продължихме да снимаме за Stinky видеото от Trollhaugen. IMG_6435 Jeffy излиза за няколко часа и си стъпа всичко от първия път. jeffy Jeffy Gabrick.

Jeffy Gabrick, Benny Milam и Димо. IMG_6480Jeffy Gabrick и Austin Young са двамата, които репрезентват Stinky и Ninja Squad в Troll, а Димо е щастлив след като събра над 20 гигабайта кадри. IMG_6481Последния ден карахме до 9 вечерта в Summit парка на Trollhaugen, който повече приличаше на скейтепарк.
Говорейки за скейтпарк, това видео с Jeffy много добре обяснява какво е Trollhaugen и защо там им се получават нещата.


Troll е едно от най-яките места за snowboard в света!
IMG_6494
Следващия пост е за Денвър, SIA TradeShow, Transworld Rider’s Poll awards, Public snowboards и Copper Mountain.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + three =